tirsdag 14. august 2012

Fylte grønnsaker og salat med bønner

Dagen middag besto av fylte paprika og tomater, med en salat med kidneybønner ved siden av.


Ingredienser:                            
1 paprika pr pers
1 biff tomat pr pers
Ønsker kjøttfyll
Ost og hvitløk til gratinering

Salat:
125 gr spinat
1/2 glass sorte oliven
2 bokser salat feta
1/2 agurk i terninger
4 reddiker i terninger
1/2 paprika i terninger
1 boks kidney bønner


Skjær av toppen på tomatene og paprikaene, ta ut kjøttet i tomatene og frøene i paprikaene. Fyll grønnsakene med kjøttfyll, evt annet ønsket fyll. Jeg brukte kjøttsaus jeg hadde liggende fra en tidligere middag.
Ha over ost og hvitløk. Legg grønnsakene i en ildfast form og sett de midt i ovnen og la de steke i 15-20 minutter på 200 grader.

Bland salaten, skyll bønnene godt og tilsett de i salaten.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar