mandag 6. august 2012

Chilli Laks

For en del år siden fant jeg en oppskrift på chilli laks som var helt fantastisk god, men den oppskriften finner jeg ikke lenger, men hukommelses mat er jo nesten mer spennende enn å finne fram gamle oppskrifter, men nå har jeg skrevet ned dagens oppskrift, og den kommer vi definitivt til å bruke flere ganger, både til hverdag og fest.


Ingredienser til marinade:

1 dl olivenolje
5 gr hakket fersk chilli
2 vårløk
Salt
Pepper
malt ingefær

6 lakse skiver, holdt til 2 voksne og to barn

Ris til antall personer du skal ha til middag

Grønnsaker:
1 neve asparges
1 neve brekkbønner






Mål opp oljen, finhakk chillien og hakk opp vårløken. Bland dette sammen i en bolle, og tilsett salt, pepper og malt ingefær etter smak










Legg laksen i en ildfast form













Hell marinaden over fisken











Stek fisken midt i ovnen ved 210 grader i ca 15 minutter







Mens fisken stekes, steker du asparges og brekkbønner i en panne med litt smør i. Grønnsakene steker du til de er myke.
Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar