fredag 20. juli 2012

Provencalsk tunfisk

Provencalsk tunfisk

Ingredienser til 4 posjoner

1 ss olivenolje
1 stor løk
2 hvitløkfedd, presset
400 gr hermetiske hakkede tomater
1 ss tomatpure
4 tunfiskbiffer, hver på ca 125 gr
12 svarte oliven ed stein
1 stor bundt basilikum, plukket
salt og nymalt pepper


Varm opp 1 ss olivenolje i en klebefri stekepanne, tilsett 1 stor hakket løk og 2 fedd presset hvitløk. La dette steke på middels varme til løken er blank.


Ha i 1 boks hermetiske hakkede tomater og 1 ss tomatpure og la det få et oppkok, slå ned varmen og legg på et lokk og la dette surre i 5 minutter.

Legg 3-4 tunfisk biffer oppi, legg på lokket og la dette surre på svak varme i 10 minutter.
Ha i 12 oliven og 1 bunt basilikum. La alt bi gjennomvarmt og smak evt til med salt og pepper. 


Jeg hadde glemt å kjøpe oliven, så vår tunfisk ble uten oliven denne gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar