fredag 20. juli 2012

Pesto laks

Pestolaks


Ingredienser: Litt smør Salt Pepper Ett glass pesto (evt lag pesten selv) Laksefilet i passe størrelse i forhold til antall personer ( regn 250-300 g pr pers) Pinjekjerner Sett stekovnen på 200 grader Fjern evt ben fra fisken, varm smør i stekepanna, ha salt og pepper på fisken og legg den i den varme panna. Stek fisken ca 30 sekunder på hver side, slik at den får en fin stekeskorpe.



 Mariner så fisken i pesto og stø på pinjekjerner.

 Sett fisken i stekovnen, som er forvarmet til 200 grader, i ca 20 minutter.


 Grønnsaker til fire personer:  1 Aubergin 1 bunt Asparges 1 Squash Skjær grønnsakene opp i passe store biter, smelt litt smør i stekepanna og legg grønnsakene i panna. Grønnsakene stekes til de er blitt myke.


 Evt tilbehør til fisken: Bånnspagetti eller bakte poteter. Velbekomme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar