lørdag 28. juli 2012

Creme fraiche pizza med grov bunn

Dagens middag var hjemmelaget pizza med grov bunn og creme fraiche. Den smakete akkurat som den skulle, og var suuuuper god, og anbefalles virkelig å prøve.

Pizzabunn:


180 gr fibra mel          
50 gr spelt grov            
50 gr havremel            
1 pk tørrgjær
2 ss olivenolje
2 dl lunket vann

Bland alt det tørre, tilsett olje og lunket vann.
Bland dette til en fin deig og sett til heving.
Når deigen er hevet til ca dobbel størrelse,
kjevles den ut og legges på en bakeplate e.l.






Forstek bunnen i noen minutter på 210 grader. Ta den ut og la den avkjøles litt før du legger fyllet på lagvis.






Fyll:



1/2 boks creme fraiche







1/2 løk













1 gul paprika












1 pakke bacon



Stekes i 10-12 minutter ved 210 grader
Jeg delte deigen i to, så på disse bildene er det halvparten av fyllet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar