onsdag 10. oktober 2012

Wedge

Da Lars var i USA for en stund siden fikk han dene retten som en forrett, den er blitt en favoritt her hjemme, men da som kveldsmat.
Dressingen kan brukes til så mye mer enn bare over en salat, men bør brukes på mat som smaker mye, som f.eks okse eller vilt kjøtt.
Dette er en lavkarbo rett, men med mye fett, så vær forsiktig å ikke overspis hvis den faller i smak.

Sausen:
1 del blåskimmerost    
1 del majones                        
1 del fløte                              
1 neve cashewnøtter

Dette blandes sammen med en gaffel el da dressingen skal være litt klumpete.
Jeg pleier å ta utgangspunktet i en hel pakke blåskimmelost, dette blir altfor mye, men da har jeg dressing til en middag senere.

Salaten:
1 hode isbergsalat, deles i fire
250 gr cherrytomater, eller andre små tomater
1 pakke bacon, deles opp i terninger og stekes
1/2 løk, skjæres i strimler

Legg to av isbergsalat bitene på hver sin tallerken, og fordel resten av grønnsakene jevnt over de to posjonene. Hell så dressing over


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar