torsdag 17. januar 2013

Stekte grønnsaker

Grønnsaker er et must til middag, hvertfall om man skal gå for minimum fem om dagen, og ha et variert kosthold. Skal du satse på lavkarbo og sakte karbo, bør du unngå grønnsaker som vokser under bakken, og holde deg kun til grønnsaker som vokser over bakken, med unntak av sellerirot og løk. Er målet ditt å leve i ketose, bør du også være forsiktig med løk.

En favoritt vi har fått her i huset er denne grønnsaksblandingen:


Blandingen består av:

Augergine
Squash
Rød paprika
Gul paprika
Asparges

Dette hakker jeg opp i passe store biter og steker i smør.
Ønsker du litt mer kryddersmak, så press gjerne en bat eller to med hvitløk og bland i det smeltede smøret, før du tilsetter grønnsakene.
Stek til grønnsakene er myke og gylne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar