I dag fant jeg en oppskrift på kremet brokkolisalat. Den var jeg bare nødt til å teste, og det var verdt forsøket for den var fantastisk god. Den ble anbefalt til kjøttretter, men da jeg hadde bestemt meg for at vi skulle ha fisk, så ble det fisk.
Ingredienser:
2 brokkoli
1 1/2 dl rosiner
1 løk (gul eller rød)
300 gr sprøstekt bacon
Dressing:
3/4 dl sukrin (originalen bruker sukker)
3 ts eddik
3 dl creme fraishe
Kok brokkolien og hakk opp i små biter. Bland resten av de hakkede ingrediensene. Bland dressingen og tilsett ingrediensene.
La salaten stå å hvile litt før servering, den serveres kald.
Bacon kan godt byttes ut med hva du måtte ønske av små kjøtt
Fisken stekte jeg i ovnen i ca 20 minutter på 200 grader, uten å tilsette noen ting
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar