Ingredienser til fire porsjoner:
2 ss olivenolje
2 hvitløkfedd, presset
1 stor løk, hakket
1 rød paptika, renset og hakket
1 squash, skåret i terninger
1 ts blandede tørkede urter
400 gr hermetiske hakkede tomater
2 ss tomatpure
400 gr hermetiske røde bønner, skylt og avrent
200 gr asparges
75 gr grovbrødsmuler
2 ss hakket frisk persille
Deretter tilsatte jeg tørkede urter, laubærblad, tomater, tomatpure og bønner, og lot dette få et oppkok, dekket med lokk og lot det stå å småkoke i ca 30 minutter, til grønnsakene var møre. Aspargesen hadde jeg oppi da det gjensto 10 minutter av koketiden.
Etter dette må du ha grønsakene over i ildfastform, dette trengte ikke jeg da jeg brukte stekepanne jeg kan ta av håndtaket på for så å kunne sette panna inn i ovnen.
Mens grønsakene kokte, blandet jeg brødsmuler og persille sammen, dette fordelte jeg utover grønsaksblandingen før jeg satt den på øverste rille i stekovnsgrillen, og lot de steke til brødsmulene var gylne.
Mens jeg gjorde i stand grønsakene, gjorde Lars klar grillen, og da jeg satt formen i stekovnen, la han kjøttet på grillen.
Som saus/dressing valgte vi å bruke kryddersmør kjøpt ferdig på Maxi mat.
Dette var et helt forteffelig måltid med super gode grønsaker og verdens beste biff.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar