Fyll:
1 løk
2 vårløk
1 hvitløk
500 gr skrelte tomater
Toppene til paprikaene
400 gr kjøttdeig
Topping:
200 gr ost
Oregano
Parmasan
Start med å hakke løk, vårløk og hvitløk og stek det i en forvarmet gryte. Dette stekes til løken er gyllen.
Stek kjøttdeigen, og tilsett hakkede skrelte tomater og toppene fra paprikaen. La dette små koke til all væsken er fordampet.
Fjern stilken og frøene fra paprikaen
Grav ut kjøttet i squashen
Fjern innmaten i tomatene
I tomatene brukte jeg ca 1 ss fyll
I paprikaene brukte jeg 2-3 ss kjøttsaus
Og i squashen brukte jeg 1-2 ss kjøttsaus
Strø over ost, oregano, salt og pepper
Strø over litt parmasan før servering.
Dette er retter som egner seg til alt, både som lunsj, middag kvelds, fest og hverdags.
Varier gjerne fyllet med hva du måtte ønske av kjøtt og grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar