Selv diabetikere og de som skal gå ned i vekt, eller bare velger å spise og leve sunnest mulig, har lov til å kose seg med litt godteri i blandt.
Denne sjokoladen er ikke lavkarbo, men uten tilsatt sukker, og dermed gir den alikevell en mer stabil blodsukker stigning.
Ingredienser:
20 gr cashewnøtter
100 gr pistasjenøtter
1 usaltet riskake
200 gr sjokolade uten tilsatt sukker
5 ss fløte
Knus nøtter og riskake i en smooth chopper e.l.
Smelt sjokoladen over vannbad, tilsett fløten og rør godt ut. Rør i en og en spiseskje med fløte, da det ikker er sikkert du trenger så mye som jeg trengte.
Bland så nøttene i sjokoladesausen, hell over i en brødform, kle den med bakepapir hvis den ikke er av silikon.
La sjokoladen stå et par timer i kjøleskapet, til den har stivnet ordentlig. Ta så sjokoladen ut av formen, og del opp platen i passe store biter.
Nytes gjerne sammen med en god kopp kaffe
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar